Tóth Gabit támadják a rajongói! “Megint elkezdtek hergelni egy-két cikkben a blogommal kapcsolatban, hogy én eladtam a gyerekem betegségét”

Tóth Gabi és kislánya kórházba kerültek – derült ki vasárnap az énekesnőnek a csalad.hu-n vezetett blogbejegyzéséből.

Az énekesnő ezt kitette a közösségi oldalára is, ahol a posztban megjelent a #reklám megjelölés is. Ebből aztán hatalmas balhé lett, az aggódó üzenetek mellett ugyanis mentek a támadó megjegyzések is Gabinak, miszerint eladja a gyermekét és az ő betegségét reklámot is tartalmazó bejegyzésekben. Hosszú videóban magyarázkodott az énekesnő: 

Muszáj, hogy megemlítsem, hogy megint elkezdtek hergelni egy-két cikkben a blogommal kapcsolatban, hogy én eladtam a gyerekem betegségét, hirdetésbe raktam, meg nem tudom, milyen jelzőket használtak. Szeretném ezt tisztázni, mert ez nem így van. (…) Nem a kórházat hirdettem, meg nem a Magyar Gyermekmentő Alapítványt hirdettem. […] Nem a hirdetés volt a cél, de egyszerűen sajnos ki kell tennem minden blogbejegyzésemnél. Aki követ, az látja, hogy olyan helyekre is ki kell már rakni a hirdetés szót, amik nem konkrét reklámposztok”

-mondta Gabi, aki egyébként szívesen hirdetné az intézményeket, mert lelkiismeretes munkát végeznek, amiért ő is nagyon hálás. A videóban arról is beszélt, hogy azért, mert az írásait átveszik újságok és megírják a cikkeiket ebből, ezért ő egy fillért sem kap.

“Szeretném tisztázni, hogy mi azért, mert megjelenik rólunk a bulvárban egy cikk, vagy átveszik a posztjainkat, azért mi egy fillér pénzt nem kapunk”

-szögezte le az énekesnő.

MÉG TÖBB HÍR TÓTH GABIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: YouTube

EZ IS ÉRDEKES!

Felrobbant a net: Szabó Zsófi egy szál bodyban fotózkodott!

Leave a Reply

%d