“Tóth Andi és Marics együtt vannak még?” – aggódnak a rajongók…

A Reddit celebfigyelő oldalán kezdték el megosztani egymással a véleményüket a Tóth Andi és Marics Peti – rajongók – szúrta ki a borsonline.hu.

Többen úgy vélik, hogy a pár minimum furcsán viselkedik egymással, de leginkább sehogyan sem…

“Tóth Andi és Marics együtt vannak még? A Sztárban Sztárt nézve nem úgy tűnik. Egymásra sem néztek egész adás alatt, furcsának tartom”

-írta valaki, amire aztán özönleni kezdtek a vélemények a kommentszekcióban. A legtöbben úgy vélik, hogy míg Peti pörög és vidám, addig Andival komoly probléma lehet. Volt aki azt is szóba hozta, hogy Andi egyik élő bejelentkezésénél fel is húzta magát, mikor rákérdeztek, hogy hol van Peti. Nem mellesleg mostanában nem is látni közös fotókat, sem videókat.

“Egymásra se néznek konkrétan. Az is fura volt nekem, mikor Andi élőzött és mindenki kérdezte, hol a Peti… Rendesen felidegesítette, hogy a saját kocsijában miért ne lehetnének külön.

Plusz mindkettőről csinálnak folyton képeket és pakolgatják is ki, de amióta megy a műsor még egy közöset nem raktak ki, pedig össze vannak mindig öltözve, tök jó tartalmakat tudnának gyártani. A Marics a visszavonulós videójára sem reagált egyáltalán szerintem. Én remélem, jól vannak, de nekem nagyon gyanús”

-írta a kommentelő.

“Nekem is feltűnt, hogy mintha feszkó lenne, bár lehet, csak megbeszélték, hogy nem akarják a párkapcsolat-szálat nyomatni műsoron belül. Nyilatkozatok alapján Andi elég rossz passzban van, Marics meg kb. folyamatosan 100%-on pörög és élvezi az életet, ahogy a csövön kifér. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a két mentalitás kompatibilis, meg hogy Marics tud egy ilyen szituban türelmes, megértő és támogató lenni úgy, hogy ő közben (látszólag) majd kicsattan az életörömtől. Én egyébként bírom őket, szóval részemről hajrá nekik”

-írta egy másik.

Az igazságot persze csak az illetékesek tudják…

MÉG TÖBB HÍR TÓTH ANDIRÓL ÉS MARICS PETIRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Nekimentek a kommentelők Curtisnek! “Te mikor lettél ekkora s*ggnyaló?”

Leave a Reply

%d