Tóth Andi vallomása: „Szeretnék közel maradni a zenéhez…”

Tóth Andi a Glamour gálán adott interjút a magazinnak, ahol sok egyéb érdekes téma mellett beszélt arról is, hogy nemrég bejelentette visszavonulását.

Andi a Glamournak elárulta, hogy nem hagyja cserben a rajongóit, elkészíti az utolsó albumát, majd ezután sem marad távol a zenétől, pusztán ő maga nem akar színpadra állni.

„Szeretnék közel maradni a zenéhez. Nem tudom ezt teljes mértékben kizárni az életemből, ezért is jelenik meg az utolsó albumom, illetve a menedzseremmel, Istivel közös kiadónkba olyan új embereket fogunk felvenni, akik még csak most kezdenék a szakmát, de látunk bennük potenciált.”

-mondta Andi, aki keresi azokat a tehetségeket, akik már régóta zenélnek, de nem érzik jól magukat abban a közegben, ahol vannak.

„Magyarországon sajnos nem veszik észre azt, hogy valaki akkor lesz sikeres előadó, ha boldog és jól érzi magát ott, ahol van. Ezt szeretnénk megvalósítani, hiszen így leszünk mi is sikeresek.” 

-tette hozzá Andi, akinek fájó volt visszavonulni, de úgy érzi, hogy vannak dolgok, amelyektől muszáj megszabadulnia a saját boldogsága érdekében.

Nyilván elsőre nem esett jól az, hogy úgy döntöttem, nem zenélek tovább, de hosszú távon ez fog boldoggá tenni. Ezen kívül mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem.

-zárta gondolatait a Sztárban sztár ítésze.

MÉG TÖBB HÍR TÓTH ANDIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Eltalálta Ámor nyila? Szabó Zsófi mindent elmondott a párkapcsolatáról!

Leave a Reply

%d bloggers like this: