Ismét visszatérne Ruszó Tibi a sztárok közé, miután elment a 12 milliós nyeremény – videóval

2019-ben az X-Faktor győzteseként zárta az ország a szívébe, azonban a lehetőségek a pandémia miatt elmentek mellette.

Ruszó Tibit Fügén látogatta meg a Fókusz stábja. Az énekes miután megnyerte a tehetségkutatót és a vele együtt járó 12 millió forintot, a szlovákiaki kisfaluban vett házat szüleinek, abba pedig, amiben addig laktak a testvére költözött be. Nosztalgiával a sorai között kezdett el mesélni Tibi arról, hogy mennyivel volt a helyzete szebb és jobb, amikor megnyerte az X-Faktort.

“Volt olyan, hogy Pestről lejöttek hozzám egy képet csinálni és mentek haza. Akkor minden szebb és jobb volt…”mondja keserűséggel a hangjában a fiú, aki még csak 19 éves, így előtte áll az egész élet, ám meglehetősen gondterheltnek tűnik.  Mint mondja nagyon sok emberen segített, de hozzátette gyorsan, hogy neki is sokan segítettek. A 12 milliós nyeremény azonban elment, tulajdonképpen ebből élt az egész család a pandémia idején.

“Jött a covid és sajnos megállt minden, kb másfél évig semmit nem csináltam”

-mondta Tibi, aki a testvérével él egy szobában abban a kis házban, amit a nyereményből vettek. Az életkörülményeik nem a legjobbak, de az énekes mindent megtesz, hogy karrierjét újra beindítsa. Új dalokat készít szlovákiai barátaival, stúdiózik és várja a koncertszezont.

MÉG TÖBB HÍR RUSZÓ TIBIRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Megvált a legendás hajkoronájától Opitz Barbi! A rajongók elájultak! – fotóval

Leave a Reply

%d