Gáspár Evelin elárulta: rengeteg munkája van a tévében, a párjára sincs ideje…

Gáspár Evelin a TV2 Akadémia tanulója, aki nemcsak a hétköznappi órákon, hanem a hétvégi gyakorlatokon is rendesen teszi a dolgát.

Egy Gáspár lánnyal sincsen kivételezés, bizony Evelinnek is becsülettel le kell dolgoznia a gyakorlati idejét a TV2 Akadémián. Júniusban végez, jelenleg pedig a Sztárban sztár adásaiban tölti a gyakornoki idejét.

“Tavaly szeptember óta tanulok a TV2 Akadémián, jelenleg pedig a gyakorlati időmet töltöm. Hétfőtől péntekig iskolába járok, illetve péntekenként még a Sztárban Sztár jelmezes főpróbáján is részt kell vennem. 

Hétvégén sincs sok pihenés, szóval a napjaim eléggé sűrűek, a párommal, aki rendes munkarendben dolgozik, alig tudunk összeegyeztetni néhány órát, amikor csak egymással foglalkozunk”

-mondta a tévés, majd azt is elárulta a Blikknek, hogy mi is a feladata az élő műsorokban.

“Minden gyakornokhoz be van osztva néhány versenyző, akiket irányítanunk kell, hiszen az élő adás szigorú rend szerint zajlik, a reklámszünetekben pedig meg kell igazítani a sminkjüket, hajukat vagy interjút kell adniuk. 

Az én feladatom az, hogy a hozzám beosztottak időben ott legyenek mindenhol, illetve a kényelmükről is gondoskodom: vizet viszek nekik vagy odaadom nekik a szünetben a telefonjukat, hogy bátoríthassák a rajongóikat. Úgy tapasztaltam, hogy mindenki rendes, jó fej, nincsenek elszállva maguktól és nem néznek le minket” – mesélte a lapnak Evelin, aki a showban táncosként is feltűnt az első műsor egyik produkciójában.

Leave a Reply

%d