Ilyen pasira vágyik Suzy! “Örülnék, ha másodjára civilt fognék ki…”

A mulatós királynő Suzy a Story magazinnak mesélt a válása óta eltelt nehézségeiről.

Az énekesnő négy éve vált el ferjétől és bizony aztóa embert próbáló időszakon van túl.

“Őszinte leszek, embert próbáló időszak van mögöttem, nem így terveztem az életem. Szerintem egy válás mindenkit megvisel, én sem vagyok kivétel ez alól. Újból fel kellett építenem magam, de közben nem igazán volt időm a sebeimet nyalogatni. Egyszerűen nem állhatott meg az élet, mert bármi történt, a kislányomnak, Zsuzsikának másnap iskolába kellett mennie, tanulni kellett vele, hozni-vinni, foglalkozni vele”  – mondta Suzy, akinek szerencsére voltak támaszai a nehéz időkben.

“Zsuzsika nagyon okos, felnőttes felfogású kislány, aki a legnagyobb támaszom volt a szüleim, a testvéreim és néhány jó barát mellett. Olyan jókat beszélgettünk, és mindig bennem volt, hogy nem okozhatok neki csalódást azzal, hogy elhagyom magam. Igenis erős anyuka akartam lenni a szemében, aki megmutatja, hogy egyedül is boldogul.”  

Nem görcsöl rá, de készen áll az új szerelemre…

“Most lesz 4 éve, hogy férfi nélkül élek, de nincs ezzel semmi bajom. Sokan próbáltak már közeledni, ha akarnék, élhetnék párkapcsolatban, de nem akarok fejest ugrani semmibe. Nem siettetek semmit, jól érzem magam most így. Kiteszi a napjaimat az anyaság és a munkám, de persze nyitott vagyok, nem zárkózom el semmi jótól” – mondja mosolyogva, és elárulja, egyáltalán nem megugorhatatlanok az elvárásai. „

Nekem az a legfontosabb, hogy akinek bizalmat szavazok, szeresse a kislányomat és egész egyszerűen, talpig férfi legyen. Oh, és előny, ha nem szakmabeli. Örülnék, ha másodjára civilt fognék ki”

– nevet fel. Az viszont, hogy újra oltár elé álljon és gyereket szüljön, már komolyan elgondolkodtatja. „Nem tudom erre a választ, de szerintem úgyis minden meg van írva. Úgyhogy inkább csak kíváncsian várom, mit tartogat még nekem az élet, és lesz-e még gyerekem és férjem.”   

Végezetül pedig Suzy minden hasonló cipőben járó nőnek üzent

„Maradjanak erősek és soha ne adják fel. Higgyenek magukban, az erőben, ami bennük van. És az álmaikban, mert álmok nélkül nincs élet.”  

kiemelt kép: Strong Record Management

EZ IS ÉRDEKES!

Döbbenetes, amit Majka mondott Marics Petiről: “Egy csomó pénzzel tartozik nekem…” – videó

Leave a Reply

%d