Galambos Lajos drámai bejelentése: “Egy időre pihentetem a trombitát és saját magamat is”

Galambos Lajcsit jogerősen három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélték közműlopás és vesztegetés miatt.

A Dáridó atyjának február 15-én kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe, azonban egészségügyi okokból halasztást kért ügyvédjével, így egyelőre nem kellett elkezdenie büntetése letöltését. A napokban derült ki ,hogy a bíróság ezt a kérelmet elutasította, így hamarosan mégis be kell vonulnia a művésznek, aki Hajdú Péter Frizbijében elmondta, hogy perújrafelvételt fog kérni és megpróbálja bizonyítani az igazát.

A Ripost stábja kísérte el szombaton Tatabányára Galambos Lajcsit, akit nagyon sok ember várt és hatalmas ovációval fogadott a közönség. Ámbár végigcsinálta a koncertet, mégis látszott rajta, hogy az egészsége már nem a régi. A koncerten Galambos drámai bejelentést tett.

“A családom és a barátaim is kérték, hogy gondoljam át a fellépést, hiszen az egészségi állapotom már nem engedi meg, hogy ennyire hajszoljam magam. Az orvosok eltiltottak a trombitálástól, ami nekem az életet jelentette, de eljött az a pont, amikor át kell értékelnem magamban, mi az igazán fontos. Most az egészségemre kell koncentrálnom, így egy időre pihentetem a trombitát és saját magamat is”

-mondta el az egy időre ezek szerint búcsúzó Lajcsi.

MÉG TÖBB HÍR GALAMBOS LAJCSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Kiderült: Itt kezd új életet Tóth Gabi, már el is költözött családjával!

Leave a Reply

%d