Zalatnay Sarolta üzent! “El a kezekkel Tóth Anditól!”

A Kossuth – díjra felterjesztett legendás énekesnő Zalatnay Cini is megszólalt Tóth Andi visszavonulásának ügyében.

Az ikonikus énekesnő a Borsnak adott interjút a témában és kifejtette, hogy ő is és sokan mások a szakmában átélték ugyanezt, amit most Andi átél. Amikor mások próbálják megmondani mi a jó és milyen irányba kell tartani, akkor könnyen érzelmi válságba kerülhet az ember, ami hosszútávon kihat a pályájára.

Tóth Andi korunk egyik legjobb fiatal énekesnője és ez nem az én véleményem, hanem egy makacs tény. Arról nem beszélve, hogy amolyan polihisztor is, hiszen ha utánzós műsorba hívják, akkor a döntőig jut, ha táncos műsorba vállal szerepet, akkor azt úgy nyeri meg, hogy az ember azt sem hiszi el, hogy nem a bölcsőben kezdett táncolni és persze színészként is helytáll. 

Egy ilyen multitalentumot hagyni kell szállni, mert ha valaki megvágja a ”tollait”, zuhanni kezd és elveszíti a hitét önmagában

-kezdte a Borsnak Zalatnay, aki elmondta, hogy annak idején ő maga is menekült a figyelem elől.

“Az én karrierem akkor indult el robbanásszerűen, amikor 1967-ben a Nem várok holnapig című dallal megnyertem a Táncdalfesztivált. Azt az őrületet még ma is nehezen fogom fel, pedig majd hat évtized telt el azóta. Hirtelen mindenki akart tőlem valamit, mindenki valamilyenné akart formálni és közben elfelejtették megkérdezni, hogy én mit akarok. 

Pillanatok alatt azt éreztem, hogy csapdában vagyok és súlyos pánikbeteg lettem.

 Persze a környezetem elintézte annyival, hogy hisztizek, mivel akkoriban a pánikbetegséget még nem ismerték” – folytatta Cini aki ugyanoda jutott el annak idején, ahová Andi.

Én is kimondtam azt, amit most Andi, vagyis, hogy nem akarok többet énekelni. És persze jöttek is sorba a szakma akkori nagyjai, akik mind győzködtek, hogy nekem márpedig a kijelölt úton kell járnom. Szinte megbolondultam a nyomás alatt és ezért is jött jól, hogy a Táncdalfesztivál egyik zsűritagja ajánlott egy londoni szerződést. Ott ismeretlenként végre magamra tudtam találni. Éreztem, hogy bár irányítanak,  mégis figyelnek arra, hogy én ki vagyok és mit akarok mutatni magamból. Tóth Andinak is jár a lehetőség, hogy levegőhöz jusson és ha ennek az az ára, hogy nem énekel, akkor ez az ára. Ezt az árat ő fizeti és nem más és csak ő döntheti el, hogy megéri-e.

Szóval el a kezekkel Tóth Anditól!

– jelentette ki határozottan Zalatnay.

MÉG TÖBB HÍR ZALATNAY CINIRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Ripost

EZ IS ÉRDEKES!

A magyar Justin Bieber a kapcsolatáról vallot kamerák előtt… – videóval

Leave a Reply

%d