Határtalan boldogság: török álomutazással lepte meg szerelmét Csocsesz!

Csocsesz és Angéla nemrégen ünnepelték az első évfordulójukat.

A szerelmes pár minden percét élvezi az együtt töltött időnek, így nem csoda, hogy Csocsesz egy meglepetés úttal kedveskedett szerelmének, hogy kettesben romantikázzanak a mesés Törökországban. A mulatós sztár mindent elintézett és lefoglalt, majd három nappal az indulás előtt közölte kedvesével, hogy elutaznak.

– Pénteken mondtam meg Anginak, amikor véglegesen lefoglaltam a szállást, hogy hétfőn utazunk. Mondanom sem kell, hogy madarat lehetett volna vele fogatni, annyira örült. Tudta, hogy hova megyünk, mert ez volt az első hely, ahova együtt elutaztunk – mondta a Borsnak Csocsesz, aki hozzátette, hogy sok helyen járt a világban de mégis a török vendégszeretet az, ami igazán megfogta, emellett pedig az a szálloda, ahol most nem először jártak a kedvence.

Voltam én már sok helyen, például Dubaiban is, de engem az sem fogott meg annyira, mint ez. A pompázatossága fogott meg igazán, olyan, mint egy török szultán palotája, emellett nagyon szeretik a magyarokat is

– mondta boldogan, majd a lapnak elmesélte azt is, hogy ugyan diétára ezen a helyen nem nagyon volt lehetőség, de hamarosan sokat fognak mindketten változni.

Angéla és Csocsesz több, mint egy éve alkot egy párt (Fotó: RTL)
MÉG TÖBB HÍR CSOCSESZRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Döbbenetes: 40 évig nem szexelt, 70 évesen felnőttfilmes lett a nagymama! – videóval és fotókkal

Leave a Reply

%d