Sári Évit újra összehozták Kucsera Gáborral: Jött is a reakció az énekesnőtől!

Különböző portálok és napilapok hozták össze a Tápai Szabinától váló Kucsera Gábort Sári Évivel. A műsorvezető – énekesnő helyre tette a dolgokat.

A hírnek volt, ahol annyi volt az alapja, hogy “egy meg nem nevezett jós” elmondta, hogy Sári Évi és Kucsera Gábor között akár ismét lehet kapcsolat. Ami azonban mindebből valós tény, az annyi, hogy Tápai Szabina előtt valóban párkapcsolatban élt a műsorvezető – énekesnő Kucserával, azonban a sok évvel ezelőtti szakításuk óta már semmilyen kapcsolatban nincsenek egymással.

Évi a közösségi oldalán érthető módon indulatosan reagált a hírekre. Mindezt változtatás nélkül közöljük.

“Az elmúlt hetekben csúnyán belekevertek egy család magánéletébe. Most jött el a pillanat, amikor már muszáj kommentálnom az eseményeket, mert sajnos egy olyan irányba indult el ez az egész, ami már kifejezetten sértő és bántó. Sokan pocskondiáznak és minősíthetetlen stílusban becsmérelnek engem, egy olyan dolog miatt, ami NEM IGAZ! Eleinte jót nevettem az egészen, de most már nem vicces…
A bulvár “jeles” képviselőit megkérem, hogy fejezzék be végre a szarkeverést, a megtévesztő címeket és a feltételezéseken alapuló cikkek megjelentetését, amit például egy “jósnő” szavai által fogalmaztak meg.
Sajnos sok ember nem tudja értelmezni azt, ami le van írva, csak az adott cikk címét jegyzi meg. (Ez egyébként számomra érthetetlen, de ez egy másik téma…) Mivel készpénznek veszik, amit olvasnak, így beskatulyáznak és egy olyan embernek gondolnak, amilyen nem vagyok.

Mindig is tisztességesen éltem az életemet és tisztességes kapcsolataim voltak, fontosnak is tartom ezt, így aztán különösen érzékenyen érint ez a helyzet, amit a bulvár kattintásvadász cikkei generáltak, ti pedig kedves olvasók bedőltetek nekik.

A lényeg: semmi közöm Kucsera Gáborhoz több, mint 10 éve. Szabina ELŐTT! volt a párom. A szakításunk óta nem tartjuk a kapcsolatot semmilyen formában. Az elmúlt években egyszer találkoztunk egy edzőteremben véletlenül és 5 percet beszélgettünk arról, hogy kivel mi történt. Ennyi.
Tehát NEM tettem tönkre senki életét, NEM akadályoztam senki boldogságát, NEM romboltam szét senkinek a családját!
Minden kommentelő és véleményt nyilvánító nyugodjon meg végre, NINCS KÖZÖM AZ Ő ÉLETÜKHÖZ!

Sőt, őszintén sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatuk, hiszen 3 kisgyermekük is van, így nyilván nincsenek könnyű helyzetben. A legjobbakat kívánom az egész családnak!

Nem szeretnék ezek után a továbbiakban semmilyen formában szóba kerülni a témával kapcsolatban, ezért írtam le ezt és ezért osztottam meg.

Azoknak, akik értették és megértették, hogy a megjelent cikkeknek nincs valóságalapja és esetleg kiálltak mellettem, nekik köszönöm!”

-írta Sári Évi.

MÉG TÖBB HÍR KUCSERA GÁBORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Metropol

EZ IS ÉRDEKES!

Kiakadtak a rajongók Radics Gigi fotóján: egy szál bodyban pózolt az énekesnő! – fotóval

Leave a Reply

%d bloggers like this: