Aggódnak a nézők VV Krisztiért! Félnek, hogy BB Évi sorsára juthat…

A ValóVilág 11. szériájának vasárnapi fináléjában először Rico esett ki, majd Melina és Kriszti között kellett döntenie a nézőknek, hogy ki legyen az egy, aki mindent visz.

A döntés pedig megszületett, nagy fölénnyel VV Kriszti nyerte meg a ValóVilág idei szériáját és az ezzel járó 36 millió forintot. A különböző cikkek és beszámolók alatt pedig elindult a kommentcunami, amelyek közül sokan örülnek Kriszti győzelmének, sokan nem. Vannak olyanok, akik összefüggést látnak a lány RTL-es sorozatban való szerepeltetése és győzelme között, de többségban azok vannak, akik aggódnak a Krisztiért.

Bizonyára sokan emlékeznek arra a botrányra, amely nyáron a KATA megszüntetésével szembeni tüntetésen történt. A videón, melyet azóta már töröltek “ÉNB Kíra”, azaz Karnics Krisztina volt látható, amint mezítláb, csinos nyári ruhában, de a lábán alig állva, visítva szidja a rendőröket és köpködi őket. Egy fotó maradt nálunk is a videóból.

Karnics Krisztina színésznő őrjöng és sír felváltva, az utcán döbbenten nézik (Fotó: videó screenshot)

Az RTL akkor közleményben határolódott el a színésznő viselkedésétől, akinek a ValóVilágban is voltak ehhez hasonló kitörtései, de a fináléban látott viselkedése is sok több komnmentelő szerint minimum aggasztó volt. 

Így búcsúzott a villától Kriszti: 

A kommentelők többsége azon aggódik a lány pszichés kilengéseit látva, többen aggódnak,nehogy BB Évi sorsára jusson.

Már most gyenge idegileg. Remélem nem jut arra a sorsra, mint BB Évi.

-olvasható ez és több ehhez hasonló komment a portálokon.

A 15 villalakó csoportképe a finálé után (Fotó: RTl Sajtóklub)
MÉG TÖBB HÍR A VALÓ VILÁGRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL Sajtóklub / screenshot

EZ IS ÉRDEKES!

G.w.M bízik benne, hogy Varga Edinára hasonlít majd a kislánya

Leave a Reply

%d bloggers like this: