Nagy Feró szerint jól választott a 20 évvel fiatalabb felesége: “Tényleg igazi főnyeremény vagyok”

40 éve házas a Beatrice frontembere aki 37 évesen ismerte meg az akkor 17 éves párját. A kapcsolatukról a mai Story Magazinban meélt kendőzetlenül a Kossuth-díjas művész. A magazint az nlc.hu szemlézte.

„Azt gondoltam, hogy semmi esélyem nincs egy ilyen fiatal lánynál, de Ági az egyik koncertünk során szemet vetett rám, és onnan kezdve nem eresztett. Önkényesen eldöntötte, hogy én leszek a férje! Meg voltam róla győződve, hogy bolond, hisz’ ki az az épelméjű, aki egy öregembert akar megszerezni magának. Főleg akkoriban! Csoda, hogy nem lincseltek meg! Igaz, az anyósomtól kaptam a fejemre, évekig nem álltunk szóba egymással, de nem haragudtam rá, sőt! Teljesen megértettem a fenntartásait, hisz’ azok nekem is bőven akadtak. Egyáltalán nem hittem abban, hogy ebből egy életre szóló kapcsolat, pláne házasság lehet, de aztán ’83-ban megszületett a fiunk, Botond, és beláttam, hogy nem küzdhetek tovább a szívem ellen. Szeretem ezt a nőt, mindig is szerettem, így hát felesküdtünk arra, hogy jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. A fogadalmamhoz azóta is tartom magam, mert a családnál nincs szentebb dolog, még egy olyan lókötő rockernek sem, mint amilyen én vagyok” – idézte a Story magaziból Nagy Feró szavait az nlc.hu.

„Negyven év után a feleségemmel gyakorlatilag egy emberré váltunk. Nyálas vagy sem, de nem tudok nélküle létezni, gondolkozni. Belebolondulok, ha nincs mellettem este, abba pedig belegondolni sem merek, hogy mi lesz, ha egyikünk vagy a másikunk már nem lesz. Bár nyilván én leszek kettőnk közül az első, aki távozni fog, de ha mégsem így történne, akkor én biztosan belehalnék a fájdalomba, amit a hiánya okozna.

Igaz, a kapcsolatunk elején nem értettem, hogy mit lát, mit szeret egy ilyen vén hülyében, mint amilyen én vagyok, de mostanra rá kellett jönnöm, hogy Nagy Ferónál jobb férjet nem is választhatott volna! Tényleg igazi főnyeremény vagyok,

de nem panaszkodom, Ági sem annyira csapnivaló feleség” – jelentette ki az énekes.

Nagy Feró boldog házasságban él (Fotó: Index)
MÉG TÖBB HÍR NAGY FERÓRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: 24.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Gyönyörű helyen pihen Bódi Sylvi, mindent megmutatott! – fotókkal

Leave a Reply

%d bloggers like this: