Schobert Norbi a megcsalásról: “Ezt nincs értelme feszegetni…”

A Blikk tett fel villámkérdéseket Rubint Rékával kapcsolatban Schobert Norbinak. A lényege a kérdéssornak az volt, hogy mi az, ami megbocsátható és mi az, ami már nem. Érdekes válaszok születtek… – az írást a ReflektorOnline szemlézte.

Kiderült belőle, hogy Réka nyugodtan főzhetne liszttel és fehér cukorral, ez nem lenne gond, de a fitneszguru biztos benne, hogy ez nem fordulhat elő, hiszen Réka nem akarna kárt tenni sem a maga, sem pedig családja egészségében. Meglepő volt a kijelentése Norbinak, hogy nemhogy megbocsátható lenne, ha pár kilót felszedne a nasiktól Réka, hanem szerinte még jól is állna neki.

A fitneszguru nem kertelt. Kimondta, hogy egyikőjük sem fogadott vakságot, így Réka is megnézhet egy férfit az utcán, de ő is megnézi a nőket. Ez náluk abszolút nem ok a féltékenységre. A legdöbbenetesebb válasz azonban arra a kérdésre jött, hogy megbocsátaná-e azt, ha felesége egy másik férfival csetelne. Erre mondta azt Norbi, hogy

Volt már ilyen és akkor mi van? Semmi. Nyugodtan beszélgessen régi baráttal, akárkivel, ezzel sincs baj.

-vágta rá a fitneszkirály. A más férfival való csókolózást is megbocsátaná, de kizártnak tartja, hogy ilyen előforduljon.

Na, az nem esne jól, de megbeszélnénk. Persze Rékánál ez is elképzelhetetlen. Ő jó értelemben egy nagyon vidéki lány, szigorú jászsági elvekkel. Ilyen értékeket hordoz, nagyon monogám nő. Az édesanyja is ilyen volt. Ha ő megcsókolna valaki mást, akkor már el is menne.

-mondta Norbi aki azt is kifejtette, hogy az ember életében lehetetlen, hogy ne lépjen félre, azonban erről sosem szabad beszélni ,nem szabad feszegetni…

Szerintem senki sem úgy házasodik, hogy soha, senki mással nem fog szexuálisan érintkezni. Ezt valaki elhiszi? Hatvan éven keresztül? De nem szeretném megtudni. Vannak dolgok, amikről az ember nem szokott beszélni. Ezt nincs értelme feszegetni.

-mondta Norbi.

A teljes interjút IDE kattintva lehet elolvasni.

Norbi a földön jár a kapcsolata terén, ez lehet a boldogságuk titka (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR SCHOBERT NORBIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Kóbor János családja üzent Tóth Gabinak! – videóval

Leave a Reply

%d bloggers like this: