Az Exatlon bajnokára rátalált a szerelem, ráadásul egy Haloween partin! – Erről mesélt a sztár

Esztergályos Patrik Pap Dorcival való szakítása után előbb egy titokzatos fotóval jelentkezett be szerelméről, majd pár napra rá megmutatta új párjának arcát is.

Az ifjúsági olimpiai bajnok tőrvívó a Ripostnak mesélt a kapcsolata részleteiről, amely egy halloween partin kezdődött, amelyre majdnem el se ment.

“Egy közös barátunk volt a kerítő: a barátnőmnek azt mondta, hogy egy meglepetés várja majd a bulin: rám gondolt. Nekem pedig azt, hogy megbánom, ha nem jövök el. Hát majdnem nem mentem – elevenítette fel a Ripostnak Patrik, majd hozzátette, az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégis megy. – Nem voltam beöltözve, egy kockás ingzakó volt rajtam, maximum Ted Bundynak mondhattam volna magam. 

A barátnőmön teljes arcát takaró smink volt, Joker-szerű. Csak a szemét és a haját láttam, és hogy igen dekoratív lány.

Már a bulin sejteni lehetett, hogy működik köztük a kémia, ennek ellenére még napokig csak üzengettek egymásnak, s ezután került csak sor az első randira. Azóta azonban sok közös programot csinálnak együtt.

− Nagyon sokat találkozunk, és mindig van miről beszélni, nincsenek üresjáratok. Megy minden magától, semmit sem erőltetünk − mondta a lapnak a sportoló.

MÉG TÖBB HÍR ESZTERGÁLYOS PATRIKRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Csányi István

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Tóth Andi elmondta a véleményét Oláh Ibolyáról!

Leave a Reply

%d bloggers like this: