Varga Viktor átverte a követőit, ezt élő adásban vallotta be! – videóval

Nemrég egy hátborzongató posztal jelentkezett be közösségi oldalán Varga Viktor, amelyben azt állította, hogy egy bengáli fogférget operáltak ki a szájából – írta a ReflektorOnline.

Miután senkinek sem volt oka az énekes szavahihetőségét megkérdőjelezni, pillanatok alatt minden lapban és online portálon robbant a hír.

Most Viktor előbb a Mokkában vallotta be, hogy becsapta a követőit, majd a közösségi oldalán is leírta: a bengáli fogféreg nem létezik.

Kedves Mindenki! Kérlek benneteket 2x gondoljátok meg mit hisztek el ami a médiában és az interneten van. A kísérletem, legújabb performance-om az volt, hogy kiderítsem mennyire hiszünk abban ha valami a tvben van vagy még durvább “-Hát le van írva, Tehát igaz!” Az Írott anyagban van. Nem létezik a fogféreg, középkori mítosz, a latin nevét is egy arab erödítmény típus és egy indiai fa keverékéből ötvöztem, és a tigrisek is csak tankok!!!

-írta a posztjában, ahol a fogászat oldalát is megjelölte reklámként csaúgy, mint az első posztjában. A TV2 Mokkájában egyébként elmondta, hogy ez csak egy kíváncsiság volt részéről, hogy meddig lehet elmenni.

“Valójában ez az egész történet arról szól, hogy az emberek mennyire hiszékenyek és mindent elhiszünk. Valójában egy hatalmas cisztát műtöttek ki belőlem. Csak kíváncsi voltam, hogy meddig lehet ezzel elmenni”-mondta az énekes, azonban mi inkább azt gondoljuk, hogy ez kettő remekül sikerült reklám a fogászatnak. Mi pedig nem vagyunk semmi jónak elrontói…

MÉG TÖBB HÍR VARGA VIKTORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Döntött az ítélőtábla! Nótár Mary több, mint 25 milliót fizet a volt kiadójának

Leave a Reply

%d bloggers like this: