Rajongóit csapta be a Fekete Vonat munkásszállón nyomorgó sztárja!

Az Origo írta meg, miután a portál szemfüles újságírója kiszúrta a kommentelők felháborodását, hogy Beat, a Fekete Vonat sztárjára dühösek a rajongói.

A zenész Valentin-napi online koncertet hirdetett meg, amelyet először ingyenesen, illetve becsületkasszás rendszerben adott volna, azonban később előre fizetőssé tette azt. Sokan támogatni akarták a szorult helyzetben lévő zenészt, ezért előre elutalták számára a koncert árát, melyről azóta sem kaptak információt, hogy mikor kerül megrendezésre.

„Február 14… Valentin-nap. Ami jó hír továbbra is a szerelmeteseknek. Nekem pedig sajnos annyira nem jó…Arrébb kell tennem a koncert időpontját, hiszen a koncerthez szükséges pénz jelenleg még nem áll rendelkezésre.  Amúgy a zenei része rendkívül izgalmas és szórakoztató…Remélem, ti is így halljátok majd… nemsoká”

– írta Facebook-bejegyzésében Fehért Tibor „Beat”, ami alatt tucatnyi dühös komment jelent meg.

Vártam a koncertet, fizettem is a megadott számlaszámra, gondolom, sokan így tettek. Erre mit kapunk? Semmit.Nem volt megemlítve, hogy feltételei vannak egy online koncertnek. Ez szégyen. Előre amúgy sem szokás az ilyenért fizetni, mégis kivételt tettem. Add le a koncertet, és aki akar, majd utólag fizet érte… Ez, így jelen formájában nem volt korrekt”

– írta az egyik rajongó, akihez többen is csatlakoztak magyarázatot követelve a történtekre.

Beat beszedte sa pénzt, koncert sehol… (Fotó: Facebook)
MÉG TÖBB HÍR BEATRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Gusztustalan férget szedtek ki Varga Viktor szájából – Mutatjuk a fotót!

Leave a Reply

Discover more from Napibulvár

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading