“Hajdú Péter kérjen bocsánatot!” – mondta Lakatos Márk – Itt a válasz videóüzenetben!

Hajdú Péter egy üzenetben egyértelművé tette Lakatos Márk számára, hogy nem kér bocsánatot.

Lakatos Márk volt a vendége a Frizbi Tv-nek, amely az eddigi nézettségi adatok alapján jól sikerült, hiszen több, mint 80 ezren kattintottak rá pár nap alatt. A műsorban az elfogadás, a provokatív viselkedés és a homofóbia is téma volt és szerencsére Hajdú és Lakatos nem mindenben értettek egyet.

Ámbár Lakatos Márk Járai Máté RTL-től való menesztése után egy olyan videóval jelentkezett a TikTokon, amelyben élcelődött a csatorna melegekhez való viszonyával, most a stylist elmondta, nem gondolná hogy Járai másságának köze lehet a kirúgásához. Vallja viszont, hogy a melegek megítélésével kapcsolatban még mindig nagy baj van.

Még a melegtársadalmon belül is létezik egy rejtett homofóbia a nőiesen viselkedő melegekkel szemben, ahogy ez egy kutatásból kiderült

-mondta Lakatos, amelyre Hajdú rákontrázott:

Azt gondolom, egy bizonyos szint felett az ember elfogadja, hogy mindenki azzal van, akivel akar. De a gyerekeinket hagyják békén, a TikTokon, amit húsz év alattiak néznek, transzneműek büszkén mondják, hogy prostituáltak!Ha heteróként felkapnék egy boát, nekem is beszólnának. Van egy határa annak, hogy ki hogyan viselkedik.

-mondta Hajdú Péter, amihez Lakatos Márk hozzátette, hogy nehéz meghatározni, hogy mi a jó ízlés határa.

Sok cikk született a beszélgetésről, és utólag Lakatos Márk reagált egy-két dologra. Sőt, azt mondta, szégyellje magát Péter és kérjen bocsánatot, amire most reagált is, miután látta a tiktokos videót – írta a Liner.hu.

Hajdú Péter a videóüzenetében tisztázta, nem szégyelli magát, és nem is kér bocsánatot, mert nincs miért megtennie ezt.

„Nem szégyellem magam, és nem kérek bocsánatot.”

– hangsúlyozta a Frizbi TV házigazdája. Nagyon érdekesnek tartja, hogy egy héttel a felvételt követően jutott eszébe Márknak ez a kis konteó vele kapcsolatban.

MÉG TÖBB HÍR LAKATOS MÁRKRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Femina

EZ IS ÉRDEKES!

Rajongóit csapta be a Fekete Vonat munkásszállón nyomorgó sztárja!

Leave a Reply

%d