A Sztárban sztár első kiesője, Zdroba Patrik csak fogmosás után csókolózik a barátnőjével! – videó

Zdroba Patrik ADHD-járól, menyasszonya, Bádoki Bettina pedig pánikbetegségéről vallott nemrég a Reggeliben.

Bettinát a koronavírus-járvány idején egy nőgyógyászati problémával műtötték, ami annyira traumatikus élmény volt, hogy azóta is rémálmai vannak. A lány terápiával szeretné feldolgozni a történteket. Az Sztárban sztár első kiesőjét még gyerekkorábban diagnosztizálták ADHD-val, az énekes azóta is több ételtől is undorodik, olyannyira, hogy még barátnőjét sem csókolja meg mindaddig, ameddig az meg nem mossa a fogát.

Az RTL-en készült beszélgetést itt tudod megnézni: 

Esküvőre készülnek…

Azért vagyunk tökéletes pár a szó minden értelmében, mert nehéz elképzelni, hogy nálunk vannak hülyébbek. Mi ketten együtt minden szempontból összeillünk, bolondok, makacsok vagyunk mondta Patrik a Borsnak, majd azt is hozzátette, hogy olyannyira sokszor hangoskodnak, hogy volt szomszéd, aki miattuk el is költzött már.

 Betti hangos csaj, én nem, mert vigyázok a hangomra, épp ezért nem szoktam kiabálni, ő viszont sipítozik. Nagyon kemény, de imádom, olyankor röhögök rajta. 

A kapcsolatunkban a legnagyobb összetartó erő a humor és a szerelem. Nagyon durván szerelmesek vagyunk egymásba, és egyikünk sem élt még át hasonlót

– mondta a lapnak Zdroba majd azt is elárulta, szeptemberben szeretnének egybe kelni.  

MÉG TÖBB HÍR A SZTÁRBAN SZTÁR MŰSORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

G.w.M trágár szavakkal reagált a szakításuk hírére: “Aki elhisz mindent ezeknek a senkiházi, tróger, inas, büdös gy*kereknek, az megérdemli, mert olyan okos, mint egy ebihal”

Leave a Reply

%d