Molnár Anikó tarol az OnlyFans-en! Huszonéves fiúk bomlanak érte

Pár napja számolt be arról az egykori Nagy Ő arról, hogy új vizeket ismerne meg az életében.

Számos OnlyFans felhasználó dollármilliókat keres a róla készült fotókkal és videókkal. Az adott felhasználó ugyanis előfizetést köt a platformon kedvencére, amelyben az alap fotó és videókínálatot nézheti meg és akár tovább is mehet. Privátban olyan fotókat és videókat kérhet, amilyet csak akar, minden csak pénz kérdése. Ha sikerül megállapodni, akkor a felhasználó privát kép tulajdonosa lehet, a szolgáltató fél pedig gazdag.

Molnár Anikónak egy imserőse mesélt erről a platformról.

-Az egyetlen ember, akinek érdekel ez ügyben a véleménye, az az édesanyám, aki már évtizedekkel ezelőtt is azt mondta: „Mindenki azt csinál az életével amit akar, senkinek sem kell megfelelni.” Ma már tudom, mennyire igaza van – magyarázta a Ripostnak Anikó, majd így folytatta:

A közszereplésben nekem nem sok örömöm volt, pánikbeteg lettem a sok negatív kommenttől, immár 13 éve gyógyszert kell szednem emiatt. Mára viszont megtanultam, hogy nem engedem meg magamnak azt a luxust, hogy mások beleszólhassanak az életembe. Nem érdekel az olyan kritika, hogy „inkább menjek el dolgozni”. 11 éve van civil munkám…

-mondta Anikó, aki édesanyján kívül senkinek sem tartozik elszámolással az életében. Az OnlyFansra való regisztrálása is abból az indíttatásból jött, hogy egy-egy szexibb fotójára az Instagramon sokkal nagyobb érdeklődés mutatkozott, mint bármely más posztra.

 

Azt is elárulta Anikó, hogy megőrülnek érte a huszonévesek.

Ha hiszik, ha nem, leginkább a húsz éves korosztály kíváncsi rám. Özönlenek az üzenetek tőlük, már most.

-mondta Anikó, aki komoly pénzeket kereshet az oldalon.

MÉG TÖBB HÍR MOLNÁR ANIKÓRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Gusztustalan férget szedtek ki Varga Viktor szájából – Mutatjuk a fotót!

Leave a Reply

Discover more from Napibulvár

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading