G.w.M: “Előadó vagyok, nem bohóc …” – kiakadt a rapper az anyagi helyzetének firtatásán

G.w.M mutogatja a köteg pénzeket, de úgy érzi nem tartozik a nyilvánosságra az anyagi helyzete. Ugye ezt olvasva érdekes ellentmondásokat érzünk?

És tényleg… G.w.M közösségi oldalának sztorijában azt látjuk, hogy a sztárzenész elindul shoppingolni, előtte azonban videóban libegteti a kezében a köteg huszasokat. A következő posztjában látjuk, ahogy az autója gyik tartórekeszébe sem fér bele a pénz, amit magával visz – írta a ReflektorOnline.

A következő posztban megvillantja luxuskaróráját, az ezt követőben pedig a többtízmilliós vadiúj Mercedesét, vagy Ferrariját, vagy Labóját. Mikor éppen mit.

 

Ezek után meglepi Edinát egy szürke hétköznap este egy Porsche terepjáróval.

Tegyük hozzá, hogy Varga Márk 26 éves és a csóróságból érkezett, erről maga vallott a Frizbi TV-ben. Példaképe lehet tehát a fiataloknak, hogy hogyan lehet a mélyszegénységből pár év alatt feltörni a gazdagságba. Azonban Varga Márk mindezt úgy tette, hogy még egy vállalkozása sincsen. Ezutóbbit már a Privát Kopó bűnügyi magazin részletezte.

G.w.M tehát a nyilvánosság előtt mutogatja a vagyonát, a másik oldalon pedig azt mondja, hogy nincs köze a niylvánosságnak ahhoz, hogy mekkora vagyona van. Ki érti ezt? Mindenesetre

állítólag vizsgálat indult Varga Márk László, alias G.w.M. pénzügyei kapcsán

– közölte az AC News.

Varga Márk azonban magyarázatot ad mindenre. A legutóbbi posztjában mindenkit megnyugtat az anyagi helyzetét tekintve:

„Sírok a nevetéstől, hogy úgy hív mindenki fel, hogy minden rendben van-e, illetve, hogy jól vagyok-e…. Persze, itthon fifázok! Semmi extra nincs velem, csak megint le akarnak járatni a hülyeségekkel! Csinálom az új lemezeimet és készülök a turnémra! Nyugi már… Istenem! Előadó vagyok, nem bohóc … Én úgy gondolom, hogy a pénzügyi dolgaimat viszont nem a médián keresztül kell bemutatnom, és ezzel lezártnak tekintem az ügyet!”

Ez értjük. Egyet is értünk vele. Ha viszont a pénzügyi dolgokat nem a médián keresztül szeretnénk bemutatni, akkor a közösségi médián(!!) keresztül sem feltétlen szükséges, mert a jelen gazdasági helyzetben a napi 20 órát becsületesen dolgozó egyszerű hétköznapi embert csak hergelik a polgárpukkasztó, magamutogató posztok. És akkor még a posztoló meg is lepődik azon, hogy a kommentelők hogyan vélekednek róla.

A valóban gazdag ember nem mutogatja a vagyonát.

MÉG TÖBB HÍR G.W.M-RŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép:TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Edzés közben mutatta meg kockahasát a várandós Dér Heni! – fotóval

Leave a Reply

%d