Berki Krisztián komoly témájú kampány mellé állt, a nők érdekében szólalt fel – videó

Az RTL Reggeli vendége volt Berki Krisztián olimpiai bajnok, európa- és világbajon tornász – írta a ReflektorOnline.

Berki nagyon fontos társadalmi témáról adott riportot. A nemrég elindult kampányban, az Erősebb NEM a családon belüli erőszak ellen” megmozdulásban vesz részt aktívan.  A beszélgetésben a férfiak és a nők megkülönböztetéséről és a velük szemben támasztott különböző elvárásokról szólalt meg.

Ez egy nagyon erős és mély témájú üzenet és én azt próbáltam látni, hogy ezzel feltudjuk nyitni az emberek szemét. Sajnos, ha nem is a közvetlen környezetemben, de rokoni szálaimhoz fűződően voltak jelen ilyen esetek. Ezért tartom fontosnak, ha van egy olyan ügy, ami mellett kitudunk állni, és ha az emberek jobban figyelnek ránk és feltudjuk nyitni a szemüket, akkor kötelességünk – magyarázta Krisztián, majd hozzátette, nem véletlenül férfiak az arcai a kampánynak, ugyanis a mai napig nagyobb százalékban férfiak az elkövetők a családon belüli erőszakban. – Ebben a világban, legalábbis amit én látok, sajnos sok esetben férfiként a nőktől sok mindent elvárunk, viszont mi nem feltétlenül teszünk meg sok mindent.

Egy nőtől elvárjuk, hogy mindig topon legyen, mindig fitt legyen, mindig szép legyen, mi pedig kibontunk egy sört, leülünk a kanapéra meló után és nem tudunk sokszor sok mindent hozzátenni egy kapcsolathoz.

Úgy éreztem, kellenek ezek az üzenetek, hogy eljussanak férfitársaimhoz.– mondta a tornász.

MÉG TÖBB TÁRSADALMI JELLEGŰ HÍR IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Origo

EZ IS ÉRDEKES!

Zámbó Krisztián elmesélte, hogyan jött rá édesapja hűtlenségére: “Az életem végéig elkísér ez az élmény engem…” – videó

Leave a Reply

%d bloggers like this: