Zámbó Krisztián elmesélte, hogyan jött rá édesapja hűtlenségére: “Az életem végéig elkísér ez az élmény engem…” – videó

Zámbó Jimmyről számtalan legendás nőügye köztudott a rajongói számára is.

A Király szerette a női nemet és meg is adatott neki a lehetősége, hogy ennek a szenvedélyének hódoljon. Jimmy első nagy szerelme az a Csoma Verona volt, akitől első fia Zámbó Krisztián született. Később az akkor még a Casanova bárban fellépő énekes megismerte Editet, akitől Sebastian és Adrián született. A Frizbi TV-ben Krisztián most azt tette tisztába, hogyan döbbent rá apja félrelépésére.

Krisztián és édesanyja, Csoma Verona (Fotó: Femina)

– 5-6 éves lehettem, amikor édesanyámmal az utcán megláttuk, ahogy apu a piros lámpánál ül a kocsijában. Közel voltunk, és emlékszem ugráltam, visongtam örömömben. Szólongattam, integettem neki, hogy észrevegyen.

Azt hiszem, hogy észre is vett bennünket, direkt nem nézett oda, mert nem akart lebukni. Edithez mehetett valószínűleg, Csepelre. Az életem végéig elkísér ez az élmény engem

– idézte a Bors Krisztián féltett titkátm akiben ekkor tudatosult, hogy édesapja el fogja hagyni őket Editért. Krisztián később nagyon jó kapcsolatot ápolt testvérei édesanyjával.

Sokat voltunk együtt, és ha anyám nem volt ott, néha úgy hívtam őt is, hogy anyu

– nosztalgiázott az énekes.

Jimmy és Edit asszony (Fotó: nlc.hu)

-Édesanyám nagyon nagyon szerelmes volt apuba, én meg aztán főleg. Nagyon jó apa volt, de a házasság nem ment nekik, és nekem sokáig nem esett le, hogy köztük nincs rendben semmi.

 Anyu mondta ki végül, hogy neki nem kell többé már a második hely…

 – mondta az énekes apja nőügyeiről, amit ő nem szeretne példának állítani maga elé.

MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ JIMMYRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Magneoton

EZ IS ÉRDEKES!

Berki Mazsira gyűlöletcunami zúdult: “Nem akarnál felszívódni már?”

Leave a Reply

%d